MERCURY

Vi på Gräddö Marina erbjuder auktoriserad Service, reparation och försäljning av Mercurys breda modellprogram av utombordare samt inombordare bensin och diesel.

I mer än 80 år har Mercury konstruerat och tillverkat marinmotorer som är bland de bästa i världen när det gäller prestanda och tillförlitlighet.

Det finns en Mercury för alla dina behov, allt från V-12 motor på 600 hk till den minsta fyrtaktaren på 2,5 hk. Mercury utombordare är fyllda med finesser och berömda för mjuka, smidiga gångegenskaper och tyst prestanda. Rena och med utmärkt bränsleekonomi, tillförlitligheten är garanterad tack vare Mercurys extrema testprogram.


Utöver ett komplett motorprogram erbjuder Mercury även en mängd bra tillbehör såsom Activetrim, VesselViewlink, VesselViewMobile, 1st Mate och mycket mer. Tveka inte att höra av er så hjälper vi er att hitta ben rätta motorn och de rätta tillbehören för just dig och din båt!

Så vare sig det gäller ett avkopplande veckoslut på sjön, ett snabbt race över plattvatten med konkurrenterna långt bakom dig eller en fisketur som tar dig sjömil från stranden har du Mercury som kraftfull partner.