MOTORSERVICE 


BOKNING/FÖRFRÅGAN

Fyll i formuläret nedan och vi återkopplar till dig via mail:


INFORMATION

MOTORER VI EJ ÄR AUKTORISERADE PÅ

Vi är auktoriserade på Mercury, Suzuki och Volvo Penta. Vi kan utföra service på vissa motormärken som vi är ej är auktoriserade på. Dock har vi inte lättillgängligt till originaldelar och vi kan inte heller garantiregistrera någon service. 


Ni är välkomna att fylla i formuläret om ni önskar att vi utför service trots att vi inte har auktorisering och vi återkopplar till er om vi kan utföra det eller inte.

PRISUPPGIFT

På motormärken vi ej är auktoriserade på har vi ingen bestämd prislista. Du är välkommen att fylla i formuläret till vänster, då återkommer vi med ett kostnadsförslag på den service du önskar för din motor.

ÖVRIGA TJÄNSTER I SAMBAND MED SERVICE


SERVICELYFT - 1545kr 

Upptagning och sjösättning. Servicelyft gäller om båten kommer sjövägen. Om båten väger ett ton eller mer tillkommer 225kr/ton med lyftet.


BOTTENTVÄTT - 129KR/M

Beräknas på båtens längd. Om båten skulle vara väldigt skitig (utöver normal påväxt) kan vi behöva använda mer material samt lägga mer tid, detta tillkommer då på priset.


FUNKTIONSTEST - 1475KR

Vi ser över båten och dess funktioner samt startar upp och testkör motorn. Vi har sedan en dialog med er gällande eventuell åtgärd om vi uppmärksammade något avvikande i samband med funktionstestet


BATTERILADDNING - 285 KR/ST

Vi laddar båtens batterier och utför belastningsprov på samtliga. Priset är per styck och beräknas på antal batterier båten har. .


Är det något du önskar att vi utför i samband med servicen som ej står ovan? Tveka inte att informera oss om detta i "notera" rutan, då kollar vi hur det går att lösas på bästa sätt för dig!