VI ERBJUDER AUKTORISERAD SERVICE, REPARATION & FÖRSÄLJNING AV SUZUKI UTOMBORDARMOTORER


Suzuki levererar tysta, driftsäkra och vackra fyrtaktsmotorer. Suzuki har kraftigt stärkt sin position på den svenska marknaden under de senaste åren. Detta beror i första hand på det goda rykte motorerna har.

Suzuki var en av de första att tillverka utombordare med driftsäkra 4-taktsmotorer. Sedan dess har de fokuserat på att utveckla pålitliga motorer och kan därför erbjuda branschens bästa garanti på hela 7 år. 

En utombordare är inte bara teknik och prestanda. Suzukis stilrena design är sedan länge välkänd och även prisbelönt.

I varje Suzuki-motor ingår 70 år av utveckling och innovationer. Det nyckelfria startsystemet, som gör det meningslöst att stjäla din motor, ett annat. Denna tekniska kunskap har lett till att vi idag kan erbjuda ett komplett program fyrtaktare, varav alla över 8hk finns med elektronisk bränsleinsprutning. För varje år har Suzukis ingenjörer höjt effektkurvan och utvecklat nya teknologier för att passa marknadens krav. Denna filosofi har gjort att Suzuki har fått ta emot en hel del branschutmärkelser, inklusive fyra priser för bästa innovationer. Men de har något som är viktigare, nämligen förtroende och uppskattning från båtförare.